náhledy
Nejdříve je potřeba v tankovně odebrat vzorek, který se posílá do laboratoře na schválení. Teprve když je potvrzené, že je pivo v pořádku, může do světa.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Sanitace vozu před naplněním je práce s dezinfekčními přípravky i spoustou vody. Takhle se odfukuje z ventilů, aby byly cesty důkladně pročištěny.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Každý druh piva má jinou barvu hadice. Michal Eisman musí správně zvolit cisternu, do které daná značka poteče. Naplnění tanků v autě trvá pár minut.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Když jsou tanky v cisterně zcela naplněny, musí se všechny přívody zaplombovat. Neporušení plomby kontroluje vždy někdo z restaurace po příjezdu vozu.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Když dorazí auto k hospodě, napojí se na vedení a probíhá zhruba hodinová procedura čištění a následného přečerpání piva do tanků v útrobách podniku.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Na závěr procesu čištění trubek a hadic v samotné hospodě se posílá potrubím nahoru tlakem houba. Ta zaručí odstranění zbylých nečistot po čerpání piva.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz
Také cesty, kudy teče pivo z tanků do pípy, je potřeba pravidelně udržovat čisté. Michal Zvěřina nám ve svém království načepoval skvělou dvanáctku.
Autor: Pavel Urban, Metro.cz