náhledy
každou část okurky využijí, třeba jako přílohu.
Autor: Archiv restaurace Etnosvět, Metro.cz
Na kokosovou polévku použili vývar vařený z odřezků zeleniny.
Autor: Archiv restaurace Coda, Metro.cz
Treska s pestem ze stonků bylinek
Autor: Archiv Chateau Mcely, Metro.cz
Na kokosovou polévku použili vývar vařený z odřezků zeleniny.
Autor: Archiv restaurace Coda, Metro.cz
Červené zelí je připravováno tak, že se nejdříve odstředí šťávu, ze které připraví omáčku a listy, které zůstanou usuší a využívá je ke zdobení a dochucení jídla.
Autor: Archiv restaurace Mlýnec
Šéfkuchař Anthony Kulehsa v restauraci Etnosvět
Autor: Archiv restaurace Etnosvět, Metro.cz
Šéfkuchař Jan Štěrba z restaurace Chateau Mcely. U něj vede hamburger, karbanátek je jen kus utrápeného a usušeného masa.
Autor: Archiv Chateau Mcely, Metro.cz