Nejvyšší kulinářské ocenění získal pro luxusní restaurant pětihvězdičkového hotelu jeho italský šéfkuchař Andrea Accordi. V Praze to byla hvězdička vůbec první, ale kuchařský "mág" už před tím jednu na svém kontě měl. Pod jeho vedením ji Michelin v roce 2004 udělil restauraci Onice v pětihvězdičkovém hotelu Villa la Vedetta ve Florencii. Accordi získal pro Allegro nejvyšší ocenění třikrát, v roce 2011 ale odešel do Petrohradu.
Restaurace Allegro tak již v hotelu Four Seasons neexistuje a český kuchař Richard Fuchs zde místo ní otevřel loni v březnu restauraci CottoCrudo. Michelin je považován za bibli mezi průvodci restauracemi na celém světě. Nejvyšší metou jsou tři hvězdičky znamenající skvělou kuchyni, která sama o sobě stojí za to, podniknout cestu do daného místa. Loni získali michelinskou hvězdičku vůbec poprvé dva čeští šéfkuchaři, Roman Paulus z restaurace Alcron a Oldřich Sahajdák z Degustation Boheme Bourgeoise.