Cizrnovou polévku bude na úterý vařit Jan Weisner z hotelu Marriot. Středa bude patřit francouzské pórkové Vichyssoise od Ondřeje Mrvy ze Secret of Raw. Ve čtvrtek se přesunete za exotikou s Tom Yum s kokosovým mlékem, kuřecím masem a skleněnými nudlemi od Patrika Šandora z Umami Sushi. Páteční polévka bude překvapení od Tomáše Kaliny.
Polívková smršť bude pokračovat v pondělí 12.10. a ve středu 14.10. s Chefparade foodtruckem u stanice metra Křižíkova, v pátek 16.10. na Florenci. V úterý nabídneme polévku od Žofín Garden v Prosek Pointu a ve čtvrtek vás potěší v business centru Stodůlky.
Polívková smršť spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.