náhledy
„Lze říct, že ovocné sorbety a veganské bezlepkové zmrzliny jsou i zdravé, když pomineme, že je v tom cukr,“ dodává Hochsteiger.
Autor: Crème de la Crème, Metro.cz
„Nejtěžší je pro mě vytvářet alternativní zmrzliny,“ přiznává zmrzlinář Hochsteiger, který minulý rok vyvinul neovocné veganské zmrzliny, jako je pistáciová, čokoládová, arašídová nebo z vlašského oříšku.
Autor: Crème de la Crème, Metro.cz
„Nejtěžší je pro mě vytvářet alternativní zmrzliny,“ přiznává zmrzlinář Hochsteiger, který minulý rok vyvinul neovocné veganské zmrzliny, jako je pistáciová, čokoládová, arašídová nebo z vlašského oříšku.
Autor: Crème de la Crème, Metro.cz
Honza Hochsteiger si připravuje vlastní recepty a zaměřuje se na řemeslnou výrobu zmrzliny.
Autor: Crème de la Crème, Metro.cz
Honza Hochsteiger si připravuje vlastní recepty a zaměřuje se na řemeslnou výrobu.
Autor: Crème de la Crème, Metro.cz