náhledy
Přízemí v brněnském Janáčkově divadle, kde v minulosti sídlila restaurace Bohéma a poté v něm fungovalo očkovací centrum, hledá nové využití.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Přízemí v brněnském Janáčkově divadle, kde v minulosti sídlila restaurace Bohéma a poté v něm fungovalo očkovací centrum, dlouho hledalo nové využití.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Přízemí v brněnském Janáčkově divadle, kde v minulosti sídlila restaurace Bohéma a poté v něm fungovalo očkovací centrum, hledá nové využití.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Přízemí v brněnském Janáčkově divadle, kde v minulosti sídlila restaurace Bohéma a poté v něm fungovalo očkovací centrum, hledá nové využití.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Přízemí v brněnském Janáčkově divadle, kde v minulosti sídlila restaurace Bohéma a poté v něm fungovalo očkovací centrum, hledá nové využití.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Martin Glaser vede Národní divadlo Brno od roku 2013.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům Bohémy, že v polních podmínkách luxusní krmi pro celou restauraci připravit prostě nelze.
Autor: Prima TV
Rybu, která je cítit jinak, než by měla, se nebojte vrátit ani v luxusní restauraci. Natáčení v brněnské restauraci Bohéma.
Autor: Prima TV
Chod za tři stovky podle Bohémy: losos, který je cítit, a mražená zelenina, přestože je sezona.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje kuchaři i majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Podmínky v kuchyni jsou v restauraci Bohéma naprosto neprofesionální.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje kuchaři i majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich při rozhovorech s kuchaři rozkrýval poměry v restauraci Bohéma a nestačil se divit.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že v polních podmínkách luxusní krmi pro celou restauraci připravit prostě nelze.
Autor: Prima TV
Ve špatně vybavené kuchyni se špatně vaří, to Zdeněk Pohlreich dobře ví.
Autor: Prima TV