náhledy
Základem výrobního portfolia pardubických Kávovin stále zůstává melta, důležitá je výroba piškotů, octa, kakaa nebo hořčice.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Provoz továrny se neustále modernizuje, osvědčené metody však mají stále svoji platnost.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Kávoviny Pardubice
Autor: Kávoviny Pardubice
Základem výrobního portfolia pardubické továrny stále zůstává melta, důležitá je výroba piškotů, octa, kakaa nebo hořčice.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Kávoviny Pardubice
Autor: Kávoviny Pardubice
Pardubická firma hodlá také inovovat podobu obalů u svých výrobků.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Kávoviny Pardubice
Autor: Kávoviny Pardubice
Počet výrobků, který má pardubická továrna ve svém portfoliu, se postupem času rozšiřoval. Dnes už jich je více než stovka.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Základem výrobního portfolia pardubických Kávovin stále zůstává melta, důležitá je výroba piškotů, octa, kakaa nebo hořčice.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Autor: Kávoviny Pardubice
Kávoviny Pardubice
Autor: Kávoviny Pardubice
Pardubické Kávoviny začínaly v roce 1896. A například meltu vyrábějí dodnes.
Autor: Kávoviny Pardubice
Autor: Kávoviny Pardubice
Základem výrobního portfolia pardubické továrny stále zůstává melta, důležitá je výroba piškotů, octa, kakaa nebo hořčice.
Autor: Radek Kalhous, MAFRA
Ačkoliv název podniku Kávoviny v sobě má slovo káva, od svých počátků se pardubická firma věnuje tomu, že vyrábí náhražky. Kávová zrna totiž může nahradit čekanka či žito.
Autor: Michal Klíma, MAFRA