Zahrady, terasy a další venkovní možnosti k posezení a vychutnávání dobrého jídla budou patřit k druhému ročníku kulinářského festivalu Chef Time Fest. Začíná už v pondělí a potrvá na různých místech až do 8. června. Představí se na něm šéfkuchaři vyhlášených restaurací.
"Kromě oblíbeného pětichodového menu od pěti různých šéfkuchařů je v nabídce i sedmichodové menu se soubojem vín v hotelu Mandarin Oriental, cesta po Asii v Buddha Baru, finger food v restauraci La Terrassa, BBQ nebo ochutnávky vína," uvedla za pořadatele Edita Zeithammerová.
Ochutnávka z programuKuchařská esa si připravila bohatá menu, tady je výběr: CHEF´ S TABLE: pětichodové menu od pěti šéfkuchařů, kde si mohou návštěvníci s šéfkuchaři popovídat u stolu. Nově se představí Jakub Černý (Radisson Blu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Marek Šáda (Mlýnec) a Titus Eliáš (Na konci). CESTA PO ASII: Ochutnáte grilovaného úhoře, domácí rámen s vepřovým barbecue nebo třeba dvakrát vařená hovězí žebra. O sedmichodové menu se postarají Patrik Havlíček (AvantGarde), Ari Munandar (Hilton Prague Old Town) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar Prague). Seznam účastníků a profily najdete na www.cheftimefest.cz |