náhledy
Rybičku obalíme v těstíčku.
Autor: Metro.cz
Příjemná obsluha nese příjemné nápoje.
Autor: Metro.cz
První česká fish and chips restaurace.
Autor: Metro.cz
K fish and chips patří ocet.
Autor: Metro.cz
Mirek se svým dílem.
Autor: Metro.cz
Podle číšníka nemůžete sáhnout vedle.
Autor: Metro.cz
Kde se dělá fish and chips, je vždy i pípa.
Autor: Metro.cz
Olej rozpálený na 190 stupňů.
Autor: Metro.cz
Sympaťák Mirek Doubrava.
Autor: Metro.cz
Ve druhém šuplíku se skrývá halibut.
Autor: Metro.cz
Kuchyně v Dlouhé ulici.
Autor: Metro.cz
Fritézu osobně ji zprovoznil Matthew Hopkins, syn majitele společnosti, která patří k nejstarším výrobcům fritéz v Evropě,
Autor: Metro.cz