Už jste někdy byli na střeše budovy v centru Prahy? Jistě, třeba Palác Lucerna takovou možnost nabízel. Během letošní zimy je tu ale zcela nová příležitost k netradičnímu zážitku.
Na střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí se nachází Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague, který nabízí hostům posezení ve vyhřívaných průhledných iglú vybavených stoly s křesly a kožešinami. S kapacitou sezení pro 32 hostů láká podnik i během zimních měsíců na exkluzivní prostředí s 360° panoramatickým výhledem na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a celé panoráma města.
Otevřeno je denně od 12 do 24 hodin, pouze při dešti je sky bar zavřený. V každém iglú se nachází plápolající oheň, teplota uvnitř je tak příjemných zhruba 20 až 25 stupňů Celsia.
S rozlohou až 220 metrů čtverečních nabízí restaurace celoročně nevšední prostředí venkovního prostoru v lounge stylu. Hosté si zde mohou vychutnat moderní českou kuchyni připravovanou kuchařským týmem pod vedením zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera. Proškolený tým barmanů připravuje vysoko nad Prahou unikátní signature koktejly.
V přízemí hotelu je restaurace Talíř, která spojuje styl servírování formou tapas a tradiční českou kuchyni. Na Valentýna si zde připravili speciální tříchodové menu, kde nechybí perlička, losos, králík či creme brûlée. To se bude hostům nabízet 14. února od 15 do 21 hodin.