náhledy
Jiří Janoušek je studentem prvního ročníku bakalářského programu na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy a zároveň i vedoucím týmu na vývoj umělého masa.
Autor: Bene Meat Technologies
Svalové buňky pod mikroskopem
Autor: Bene Meat Technologies
Určitý obrázek, jak by mohla vypadat „výrobna“ masa si můžete udělat z toho, jak vypadá aktuálně největší bioreaktor v Koreji.
Autor: biopharma-reporter.com
Umělé maso může vypadat prakticky úplně stejně jako maso ze zvířat, ale bylo by velmi drahé.
Autor: Bene Meat Technologies
Roman Kříž, předseda představenstva Bene Meat Technologies
Autor: Bene Meat Technologies
„Mladý tým ničemu nevadí. Naopak je to výhoda. Lidé z týmu jsou schopní přijít s originálními nápady,“ říká vedoucí týmu Jiří Janoušek.
Autor: Bene Meat Technologies
Proteiny obsažené v mase je možné alternativně nahradit velmi pečlivě sestavenou skladbou jídelníčku dodávajícího dostatečné množství rostlinných proteinů.
Autor: Bene Meat Technologies