

Chlebový someliér Stanislav Janíček spolu s chlebovou komisařkou Hanou Nikodýmovou
Autor: SPCČR
Naříznout kornšpic tak, aby to hezky vypadalo, chce nácvik.
Autor: Metro.cz
Stačí pár kliknutí a automatická pec pohlídá teplotu, čas pečení, ale také správnou vlhkost. V běžné domácí troubě to je složité.
Autor: Metro.cz
Stačí pár kliknutí a automatická pec pohlídá teplotu, čas pečení, ale také správnou vlhkost. V běžné domácí troubě to je složité.
Autor: Metro.cz
Těsto na rohlík si můžete vyválet sami nebo ho vyválí stroj. Rolování je pak už na vás. Ale i na to existuje technika.
Autor: SPCČR, Metro.cz
Před pečením a po vytažení z pece. V novinářském klání v Kladně se po stránce estetické umístily rohlíky deníku Metro na bronzové příčce.
Autor: Metro.cz