náhledy
Kuchaři měli za úkol připravit lososa na dva způsoby před plným sálem lidí. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Losos se třemi druhy rýže, glazovanou šalotkou a mřížkou z petrželového těsta zaujal na středoškolské soutěži kuchařů, cukrářů, baristů a sommelierů v Kroměříži. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kuchaři měli za úkol upravit lososa na dva způsoby v časovém limitu 45 minut a před zraky plného sálu. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kuchaři měli za úkol připravit lososa na dva způsoby před plným sálem lidí. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kuchaři měli za úkol upravit lososa na dva způsoby v časovém limitu 45 minut a před zraky plného sálu. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Středoškolská soutěž cukrářů, kuchařů, baristů a sommelierů na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Středoškolská soutěž cukrářů, kuchařů, baristů a sommelierů na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Sommelieři nejprve psali vědomostní test, následně před komisaři prezentovali vylosovaný druh vína. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Baristé měli za úkol připravit tři soutěžní nápoje z kávy. (březen 2024)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA